Fotowedstrijd en tentoonstelling

De vele acts en artiesten zorgen tijdens de Gevleugelde Stad Ieper voor kleurrijke taferelen in het historisch centrum van Ieper en het natuurgebied van de vestingen. Om de kunst, verwondering en vrolijkheid die met het evenement gepaard gaat in beeld te brengen, wordt er een foto- en videotentoonstelling aan het festival gekoppeld.

Iedereen die over een fototoestel of videocamera beschikt kan zich inschrijven voor het project “door het oog van de toeschouwer” en De Gevleugelde Stad Ieper fotograferen of filmen: de acts, de sfeer, het publiek, de artiest… van totaalbeeld tot in het kleinste detail.

WE BREIDEN DIT ONDERDEEL VAN DE GEVLEUGELDE STAD IEPER DUS UIT NAAR VIDEO-OPNAMES.
Deze foto’s of video kunt u digitaal opsturen naar of binnenbrengen op het secretariaat van De Gevleugelde Stad Ieper. De mooiste inzendingen worden geselecteerd om er een unieke tentoonstelling van te maken als aanloop naar de volgende editie van De  Gevleugelde Stad Ieper.

Let wel: De Gevleugelde Stad Ieper is in de eerste plaats een promotiefestival waar artiesten zich kenbaar maken bij organisatoren/promotoren en spelen voor een publiek. Mogen wij dan ook vragen om dit te respecteren en te fotograferen / filmen zonder artiesten, promotoren en publiek daarbij te storen.

Wie dit wenst, kan zich vooraf inschrijven via het inschrijvingsformulier. Vooraf ingeschreven deelnemers ontvangen ongeveer één week voor het festival een overzicht van de optredens (artiesten met plaats en uur van hun optreden).

Door zich in te schrijven gaat de deelnemer automatisch akkoord met het Reglement van het project “door het oog van de toeschouwer” van De Gevleugelde Stad Ieper (Algemene en Specifieke voorwaarden).

Reglement en inschrijvingen editie 2020