Inschrijvingspagina voor fotografen

De vele acts en artiesten zorgen tijdens “De Gevleugelde Stad Ieper” voor kleurrijke taferelen in het historisch centrum van Ieper en het natuurgebied van de vestingen. Om de kunst, verwondering en vrolijkheid die met het evenement gepaard gaat in beeld te brengen, wordt er een fototentoonstelling aan het festival gekoppeld.
Iedereen die over een fototoestel beschikt kan zich inschrijven voor de fotowedstrijd en “De Gevleugelde Stad Ieper” fotograferen: de acts, de sfeer, het publiek,…

Deze foto’s kunt u opsturen naar of binnenbrengen op het secretariaat van “De Gevleugelde Stad Ieper”. De mooiste beelden worden geselecteerd om er een unieke tentoonstelling van te maken als aanloop naar de volgende editie van dit festival.

Let wel: “De Gevleugelde Stad Ieper” is in de eerste plaats een promotiefestival waar artiesten zich kenbaar maken bij organisatoren/promotoren en spelen voor een publiek. Mogen wij dan ook vragen om dit te respecteren en te fotograferen zonder artiesten, promotoren en publiek daarbij te storen.
Wie dit wenst, kan zich vooraf inschrijven via het inschrijvingsformulier. Vooraf ingeschreven fotografen ontvangen ongeveer één week voor het festival een overzicht van de optredens (artiesten met plaats en uur van hun optreden).

Wij wensen u alvast heel veel plezier en prachtige beelden toe.

Meer informatie

  • algemene  info fotografen
  • Inschrijvingsformulier 2020 (in te vullen en terug te sturen/mailen)
  • Wegbeschrijving

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s