Cie Dislexcirque

“In-Controlado”

“In-Controlado” gaat over wat we niet in de hand hebben en wat soms sterker is dan onszelf… Met een hoge mast, een mysterieuze kast en twee grillige personages, brengt Compagnie DislexCirque een vermakelijke circusvoorstelling vol theater en acrobatie, die balanceert op de rand van het magische en licht absurde… maar met een stevige voet in de werkelijkheid.

DislexCirque

DislexCirque is een Belgisch circusgezelschap opgericht in 2013 door Raquel Sánchez en Arvid Lotigiers. Hun werk kenmerkt zich door de mix van circustechnieken (o.a. Chinese mast en acroporter) en een stevige brok komisch theater. Ook de muziek krijgt een centrale plaats en wordt speciaal gecomponeerd met hulp van professionele muzikanten.

Raquel Sanchez (Colombia) voltooide een theateropleiding in Colombia en Spanje en specialiseerde zich vervolgens in circustechnieken zoals acroporter en handstand in de Circus School van Kiev alsook in Europa. Met haar passie voor beweging in al zijn vormen verdiept ze haar artistieke zoektocht doorheen dans, komisch theater en clown.

Arvid Lotigiers (België) is specialist in circustechnieken als Chinese mast en acroporter. Hiervoor volgde hij verscheidene opleidingen in België, Frankrijk, Spanje en Latijns Amerika. Momenteel verdiept hij zich in clownstechnieken en fysiek theater.
Iedereen heeft wel iets te verbergen! Maar wat schuilt er nu achter de sluier van onze verschijning? Een andere “ik”? Lelijk, ondeugend, ongehoorzaam? Of eerder braaf, charmant en dapper? Wie het ook mag zijn, zonder dat we het merken glipt hij voortdurend door de mazen van ons net.

Advertenties