Cie Ph/f/ase

Cie Ph/f/ase is een danscompagnie, samengesteld via een auditie, van jonge mensen met een grote passie : dans. Zij worden intensief onderricht in diverse dansstijlen door een team van professionele docenten. Ondertussen staan reeds verschillende choreografieën op het repertoire, welke op choreografisch vlak professionele erkenning kregen tijdens choreografische ontmoetingen, festivals en competities in binnen- en buitenland.

De dansers van Cie Ph/f/ase willen aantonen dat er voor de geschoolde danser tal van mogelijkheden open liggen om met zowel klassieke als moderne dans, met bij momenten sterke eigentijdse invloeden een zeer ruim publiek te bereiken, te boeien en aan te spreken is. Juist met deze grote variatie in haar voorstellingen slaagt de Cie Ph/f/ase er in een publiek te boeien, bestaande uit de meer ervaren theaterbezoeker en de leek die voor de eerste maal met dans kennis maakt. Cie Ph/f/ase is de danscompagnie van vzw Gestellae Ballet en heeft haar dansstudio in Gistel, België.

Amanto

Wat gebeurd er met de vrouwen als hun mannen, broers, vaders, neven, vrienden, geliefden, … als deze opgeroepen worden om ten strijde te trekken ? Hoe gaan ze er mee om … Een intiem en beklijvend danstheater met veel symboliek. Amanto is gesitueerd in WO I maar kan evengoed in de hedendaagse tijd geplaatst worden. Amanto werd reeds opgevoerd in Duitsland, België en Canada.

 

Advertenties