Cie Roffelsok

VOETZOEKER ( 9+ ) is een poëtisch familievoorstelling die gaat over afscheid en verdriet en hoe je daar als kind mee omgaat. Gisèle komt terug in het leegstaand atelier van haar vader, schoenmaker Marcel. Het atelier waar ze als kind uren doorbracht samen met haar vader. De schoenen op het rek en de spullen die er staan roepen herinneringen op. Ze vertelt over het gemis van haar moeder die op een dag verdween en hoe de relatie met haar vader daaronder leed.

Over de Compagnie Roffelsok

Na haar opleiding ‘vrije grafiek’ in KASK (Gent) trok Sarah Peeters naar Ecole de cirque de Bruxelles en volgde er een pedagogische circusopleiding. Het jaar nadien volgde zij een lessenreeks acrobatie en dans in Espace Catastrophe. In 2002 ontstond het duo- straattheater-compagnie ‘Gewabbel’, (Visueel jongleerwerk) met Gab Bondewel.

Later kwam de voorstelling ‘Klapstuk’ tot stand, wat een visueel en ritmische theatervoorstelling was voor iedereen vanaf 5 jaar. Na de jeugdtheatervoorstlling ‘De ladder’ van Geert Hautekiet waarin zij de rol van Egel vertolkte maakte Sarah de voorstelling ‘Voetzoeker’, wat een visuele teksttheatervoorstelling is voor iedereen vanaf 12 jaar. Daarnaast werkt Sarah al 15 jaar als ziekenhuisclown voor vzw De Ziekenhuisclowns.

Meer over Roffelsok

 

Advertenties