Company Midnight

Little sinner’s bar

Twee bezeten barmannen brouwen u een cocktailtje volgens hun gemoed en met een beetje geluk volgens uw wens, à la carte of à l’ improviste… Een rariteitenkabinet waar deze charmante charlatans keizer zijn en de klant koning. Ieder drankje is een belevenis en een reden om de volledige inboedel de lucht in te zwieren. Als u het geduld kan opbrengen en de nodige steken kan incasseren, word je royaal beloond met geestverruimend lekkers. Welkom in “Little Sinner’s Bar”

Just a habit

Frivole ruzies en benevelde choreografieën zijn hun dagdagelijkse slommer. Iedere beweging is een reden om te klinken, om te drinken. U beloert twee onscheidbare vrienden, verenigd door de fles, veroordeeld tot elkaar… “Just a Habit” is een uniek jongleer- en theaternummer, dat put uit de jarenlange research met flessen, bekers en lichamen. Een beetje duister en een beetje licht… To see!


 

Compagnie Midnight

De compagnie Midnight is gesticht in 2015 onder vzw Shake That en is een samenwerking tussen Simone Scaini en Joris Verbeeren met hulp van Gonzalo Alàrcon. De vorige samenwerking met compagnie Shake That, gedeelde passie voor de nacht en eindeloos geëxperimenteer hebben uiteindelijk tot de onvermijdbare geboorte van deze compagnie geleid.

Joris Verbeeren: Geboren in België in 1981, studie ingeruild voor eindeloos jongleren en hier volledig bezeten door geraakt. Initieel begonnen als kegeljongleur, later de microbe van de flessen te pakken gekregen. Speelt bij “Shake That”. Deed rondtrekkend circusproject in Marokko “Raberber”, modeproject “Ma Nistjana”. Solonummer “The Tender Bartender”. Was docent bij circusatelier “Woesh”.

Simone Scaini: Geboren in Italië in 1983, na studies kunstschool Europa beginnen doorkruisen, de kost verdienend als busker. In Nijmegen beland waar hij kennis maakte met Main a main. Met z’n toenmalige partner het duo “Pentakis” opgericht en opeenvolgend gestudeerd in Opus Ballet Firenze twee jaar , één jaar E.S.A.C. Brussel en later de vermaarde circusschool in Moskou, ook een jaar. Ondertussen met “Pentakis” over heel Europa aan het optreden. In 2007 voet aan land gezet in België,. Kennis gemaakt met de nieuwe discipline, Flairtending. Later meegespeeld met Shake That.

Advertenties