in-SENSO

In-Senso wordt gedreven door het spanningsveld tussen ruimte en het menselijke lichaam en zoekt de grenzen op van de verschillende fysieke expressievormen in hedendaagse dans. Het raakvlak van de hedendaagse dans, Argentijnse tango en luchtdans worden bijeengebracht in experimentele hybride performances.

2016 – Tangoperformance ONE MORE?

Drie dansers evolueren in een open ruimte. Samen met de muzikant gaan ze op zoek naar hun identiteit. ONE MORE? is een hedendaagse tango contemporain die de identiteit in vraag stelt en een band met het publiek creëert buiten de traditionele zaal of podium. De mens verkleedt zich. De dansers worden sculpturen. Hun bekleding wordt avondkledij, geluidsobject, tweede huid, muziekinstrument. Iedere voorstelling is een gelegenheid om een nieuwe dialoog met de plaats aan te gaan. Elke voorstelling past zich steeds weer opnieuw aan deze plaats aan.

Het is een voorstelling met een video-installatie die een zintuiglijke ervaring biedt, deze van zich onderweg te verliezen, van naar de andere toe te gaan, zijn eigen identiteit blootgeven. De video wordt geprojecteerd in de speelruimte, op de lichamen van de dansers en muzikant…

Advertenties