Kompanie Ofwel

Lucien

Lucien is een levensgenieter, maar helaas gekluisterd in een rolstoel. Toch maakt hij daar handig gebruik van en komt vaak cassant uit de hoek. U bent gewaarschuwd. Lucien is een van op afstand gestuurde pop in rolwagen, hoort en ziet wat er rond hem gebeurt en speelt hierop in.
3 x 30′

English:

Lucien

Lucien is a hedonist. Unfortunately he is confined to a wheelchair. Lucien is a remote controlled doll in a trolley, hears and sees what happens around him and responds to that.
3 x 30′

Marnix en Patriek

Marnickx en Patrick, 2 vrienden, hebben het idee opgevat om naar Ibiza te trekken. Ze doen dit met hun Zundapp. Een heel eind, maar ze zien het zitten.
De hulp van de passanten wordt hierbij op prijs gesteld, maar of ze er zullen geraken, hangt af van het publiek. Een walking act met brommer, waar op bepaalde plaatsen een act de presence wordt opgevoerd.
3 x 30′

English:

Marnix and Patriek

Marnickx and Patrick, two friends, had the idea to move to Ibiza. They do this with their Zundapp. Quite a long way, but they are in for it. Help by the audience is appreciated but whether they will get there, depends on the audience. A walking act with moped.
3 x 30′


In de lente van het jaar 2005 pakten de mannen van Racebob uit met een eerste act. Hun botsauto werd een succes zodat ze besloten er een tweede act aan te breien.
Ze richtten Kompanie Ofwel op die ondertussen negen voorstellingen telt. Hiermee toeren ze niet enkel door België, maar trekken ook naar het buitenland: Nederland, Spanje, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.
Ofwel hebben ze geluk…
Ofwel brengen ze gewoon kwaliteit.

English:

In the spring of 2005 Racebob presented it’s first act. Their dodgem was a great success so they decided to make a sequel. Now they are ‘Kompanie Ofwel’ with nine different performances. They tour in Belgium and abroad: the Netherlands, Spain, Germany, Austria and Switzerland.
Either they are lucky …
Or they just bring quality.

Advertenties