MovingFireArts

2018 – Coeur en Feu – AcroDance On Fire spectacle

“Coeur en Feu” of “Burning Heart” (brandend hart) is een nieuw schouwspel van MovingFireArts, gebracht door zeven artiesten met verschillende achtergronden. Deze show bevat elementen van dans, acrobatie en vuur effecten. “Harmonie lijkt een illusie
en valt uiteen in eenzaamheid”. De zoektocht naar een nieuw evenwicht begint wanneer individuele verschillen tot synergie komen. “Coeur en Feu” nodigt u uit in een wereld van energetische interacties, ruwe schoonheid en ware magie”.

duur: 30 min

2018 – Unity – AcroDance On Fire duo show

‘AcroDance in vuur’ is een exclusief en elegant vuur dansduo. De artiesten combineren vuur, acrobatie en theater tot “één gehele voorstelling”. Deze voorstelling bevat acrobatische vuurzwaard gevechten, wervelende partneracrobatie, dansen met brandende hoepels, vurige effecten, …! Dit alles gebracht in een prachtige en meeslepende verhaallijn. Deze show kan worden uitgevoerd op indoor en outdoor evenementen. Ze hebben ook een “huwelijksspecial” van deze show. Gekleed in
witte mystieke kostuums of zwarte elegante outfits.

duur: 20 min


Moving Fire Arts  (B)

Bent u op zoek naar uitzonderlijke vuurshows, mobiele acts of aangepast amusement voor uw evenement? MOVING FIRE ARTS (mobiele vuurkunsten) heeft een gevarieerde reeks shows en animaties die geschikt zijn voor een breed publiek en verschillende soorten gelegenheden, van straatoptredens naar stijlvolle evenementen binnen of buiten.
De unieke eigenschap van Moving Fire Arts is de theater- en podiumvriendelijke benadering. Hun goed gechoreografeerde en zeer verfijnde shows vertegenwoordigen een geheel van vuur- en visuele kunst, dans, theater en acrobatie. De verhaallijn, personages, geweldige vaardigheden en vuureffecten dragen bij tot een “totale voorstelling”, een totaalervaring.
Moving Fire Arts is gehuisvest in België, Antwerpen en werkt samen met internationale artiesten. Naast talloze shows bieden ze ook workshops aan in AcroYoga, hoelahoop, en podiumprésence.

 

Vorige Edities:

2016 – The Queen and the Fool

Een leuke mobiele act waar twee vurige personages (op stelten én op een mega eenwieler), fantasierijke en contrasterende karakters uitbeelden. Deze walk act is interactief, speels, indrukwekkend en omvat verschillende vuurelementen! “Een humoristisch en vurig cabaret met sterk contrasterende karakters.”

2016 – Fire Circus Cabaret

Variété Flambé is een speels en charmant circus en dans duo, die op een zeer theatrale wijze het publiek en elkaar trachten te imponeren. Hun hilarisch maar ook ontroerende ‘karakter-spel’ wordt gebracht in een sfeer van Swing en Tango, met verrassende en spectaculaire vuureffecten!