Teatro Pavana

Le Ballerine

Uit welke wonderlijke balletvoorstelling zijn deze danseressen weggelopen? Wanneer Le Ballerine hun pirouettes gaan draaien, bewegen de fantastisch gekleurde rokken op spectaculaire wijze mee. Wolken van tule golven en wervelen synchroon of juist tegen elkaar in, op de klanken van de muziek. Het valt niet mee om op spitzen te balanceren, maar met behulp van de aanwijzingen van de balletjuffrouw komt die ingewikkelde choreografie volledig tot zijn recht, toch?

De Ballerina’s dragen rokken waarin, in elk, niet minder dan 250 meter tule is verwerkt. Vrijwel alle artiesten hebben een dansachtergrond. Aan de choreografie is dan ook speciaal veel aandacht besteed. Zij worden begeleid door een “Ballet Juffrouw”. Onder haar rokken verbergt zij een geluidsinstallatie waaruit muziek klinkt.

De loopact wordt door miniaal 3 en maximaal 8 artiesten vormgegeven.

Teatro Pavana

Teatro Pavana is een groep acrobaten, muzikanten en dansers. Dit jaar nemen ze het Ieperse publiek op sleeptouw door een magische wereld waarin ambitieuze dompteurs giraffen proberen te temmen. Met wisselend succes …

Advertenties