Het festival

Vrijdag 7 april 2023: 19.30 – 23.30
Zaterdag 8 april 2023: 14.00 – 23.30
Zondag 9 april 2023: 14.00 – 19.30


De Gevleugelde Stad Ieper’ is een internationaal promotiefestival voor de straatkunsten: circus, theater, muziek, dans, poppentheater, installaties, vuur,… Gedurende ‘De Gevleugelde Stad Ieper’ kunnen Belgische en buitenlandse artiesten (zowel professionelen, semi-professionelen als amateurs) zich promoten en zichzelf en hun (nieuwe) show voorstellen aan organisatoren/promotoren die speciaal en persoonlijk uitgenodigd worden. Dit promotiefestival is uiteraard ook gratis en vrij toegankelijk voor alle andere toeschouwers om de artiesten een ruim en nodig “neutraal” publiek te geven.

naar een concept van Kurt Demey, Frank Poelvoorde en Jan Victoor
met financiële steun van het Stadsbestuur Ieper en ACCI vzw

3 replies »

  1. Het mooiste weekend van het jaar in de stad Ieper . Een aanrader voor jong en oud . Niet te geloven wat artiesten met jou kunnen doen ….zalig om mee te maken .

  2. Ziet er een geweldig programma uit. Zal vooral zaak zijn om te weten hoe – wat – waar? Op overzicht vindt een kat haar jongen niet, ik alleszins niet de mijne. Zal zaak zijn om dagelijks vanuit B&B Fresco ( 1.500 m ) al vroeg richting centrum te trekken en daar dan maar te kijken wat er op het pad komt, tussendoor hopelijk voldoende terrasjes beschikbaar. En ook lekkere restaurantjes zullen wel niet mankeren. Voorheen nog maar 1 dag in Ieper geweest voor de voornaamste toeristische trekpleisters. Komt wel goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s